månadsarkiv: april 2019

Midsommarplanering tors 2 maj kl 18.00

Vi efterlyser dig som vill hjälpa till så att vi får till Midsommarfirandet på Norrby Holme.

Planeringen av årets midsommarfirande i Norrby pågår för fullt. Kom till Stugan vid Bollplan torsdagen den 2 maj kl 18.00 och anmäl ditt intresse.

Varje timme eller varje liten sak vi får hjälp med betyder mycket!

Kan du inte komma på mötet – hör av dig direkt till Gunnar Netz på 070-7152415 eller via mail till gunnar.netz@britcare.se om du kan hjälpa till på Midsommarafton.

Tack på förhand och välkomna på torsdag!

Städdag 27 april 2019

Lördagen den 27 april är det dags för städdagen i Norrby. Som vanligt röjer vi på Norrby holme och drar ihop till majbrasan inför Valborg.

Vi kommer också att städa vid Norrbygården. Nytt för i år är att vi på begäran från medlemmar också kommer att plocka skräp längs Norrbyvägen. Kommunen håller med sopsäckar och hämtar upp det vi plockar. Efter städningen bjuder föreningen på grillad korv och dryck vid holmen.

Skicka ett mail till norrbyff@gmail.com eller ring ordförande Sven Gustafsson tel. 0739413049 om du kommer att delta så att vi vet hur mycket mat och dryck vi ska köpa in.

Ta gärna med dig räfsa eller grensax. Tar du med egen motorsåg eller röjsåg för rensning på Holmen står föreningen för bränsle och sågkedjeolja.

Hålltider
kl. 10:00 Samling vid Norrbygården för uppdelning i tre grupper och utdelning av redskap
kl. 10:15 Städningen börjar
kl. 12:00 Samling vid Norrby holme för mat och dryck (vid regn avslutar vi i Norrbygården)

Vänliga hälsningar,
Norrby fastighetsägareförening