Sjövatten

Vid problem med sjövattnet – kontakta
Vattenakuten Olle ”Ollsson” Lundgren, mobil 073-1811269.

Norrby_holme_bad

Alla medlemmar i Norrby FF äger och driver sjövattenanläggningen tillsammans. Avgiften på 500 kr/år täcker driftskostnaderna.
Vattnet kopplas på runt Valborg och stängs av när det börjar blir risk för frost.

Vad krävs för att ansluta sig till sjövattnet?

 1. Medlemskap i NFF (fn 300 kr/år)
 2. Att det finns kapacitet*
 3. Anslutningsavgift, fn 6000 kr + avgift 500 kr/år

* Kapaciteten på anläggningen gör att vi endast kan koppla på nya anslutningar när någon kopplar bort sin anslutning. I dagsläget har vi en kölista på personer som vill koppla på sig på sjövattennätet.

Det är en hel del ideellt arbete som krävs för att få allting att fungera på bästa sätt. Kan du tänka dig att hjälpa till med sjövattenanläggningen då och då? Kontakta i så fall Olle Lundgren, mobil 073-1811269.

Vill du ansluta dig till sjövattnet?
Maila din ansökan med namn, telefonnummer och adress till föreningen. På grund av nuvarande kapacitetsbrist sätter vi upp ditt namn på vår kölista. Vi meddelar dig aktuell kösituation och hör av oss när det finns möjlighet att koppla på vatten till tomtgränsen.  

2 reaktion på “Sjövatten

 1. Sven

  Sommarvattnet ska nu vara i gång, men på halvfart. Den ena pumpen behöver reparation och vår Vattenansvarige jobbar med det nu. I övrigt kan det bli lite avbrott från och till som det brukar bli efter vinterns härjningar.

  Vänliga Hälsningar
  Sven Gustafsson, ordförande

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *